top of page

Streaming Hypnoseprogramma
(preview)
"Ont-spannen"

Ont-spannen. Ont-stressen...


Voor eender wie, eender wanneer, eender waar*

 

We zijn als menselijk zoogdier eigenlijk maar gebouwd om kortstondig te vechten tegen een lid van een andere stam of te vluchten van een holenbeer. Ons systeem kan niet goed overweg met langdurige stress of te hevige stress.
We laten die spanning niet automatisch los, in tegendeel, we houden dat vast en de spanning stapelt zich op in ons lichaam.

Stress is tegenwoordig alomtegenwoordig en niet weg te denken uit ons leven.
Het aantal mensen dat thuis zit met een burn-out was nooit groter dan de laatste jaren.

En stress ondermijnt onze gezondheid meer dan de meesten van ons beseffen.

Stress zit niet alleen tussen je oren, het zit in je lichaam.

Het zin in je stijve nek, in je pijnlijke spieren, in je maag en je darmen, ... 

Als we te lang onder stress staat, wordt stress toxisch voor ons systeem.

We krijgen dan niet alleen mentale en emotionele klachten, maar ook lichamelijke.

Nu is het belangrijk dat wanneer je klachten hebt, je je medisch laat onderzoeken om zeker te zijn dat je geen belangrijke diagnose mist.

Maar als de diagnose is "het zal van de stress zijn, mevrouw, meneer", of "het is psychosomatisch", dan zal je zeker veel baat hebben bij dit programma.

En ook als je een burn-out, bijnieruitputting, problemen met je darmen en andere stress-gerelateerde problemen wil vermijden, dat zit je hier helemaal goed.

Je bent het waard goed voor jezelf te zorgen. Wie zal het anders doen...

Preview van het programma

Laat je meevoeren in diepe kalmte. "Ont-span" en breng je zenuwstelsel tot rust.

Hypnose heeft veel gemeen met mediteren qua ontspanning, maar waar meditatie enkel ontspanning brengt, gaat hypnose verder. Hypnose is een ontspannen vorm van iets leren, je zal technieken leren om zélf te ontspannen.

En je mag er gerust in zijn, je krijgt er geen veren van en je gaat ook niet kakelen...
Je zal niets doen tegen jouw wil. Als jij echt gespannen wil blijven, kan ik je met geen stokken doen ontspannen.

Maar wil je wel ontspannen, dan is dit een fantastisch hulpmiddel...

Beluister hier de intro's van de sessies in het programma, zodat je van elk een idee krijgt van wat je er van kan verwachten. Installeer je op je gemak, met een dekentje, een koptelefoon, ...

Dit is nog niet het diep ontspannende gedeelte, de echte ontspanning en de echte lessen, zitten in de volledige versies op de "Ont-stressen" pagina die enkel beschikbaar is voor abonnees van dit programma.

 

De sessieduur van de volledige versies varieert van ca. 20 minuten bij de kortste sessie tot ca. 40 minuten pure ontspanning bij de langste.

Aangezien we allemaal menselijke zoogdieren zijn en de vaardigheden om stress uit ons systeem te krijgen voor iedereen dezelfde zijn, is het niet noodzakelijk om dit via maatwerk-hypnose te leren.

Dit laat me toe om dit unieke programma aan te bieden aan een zeer lage prijs.

Om toegang te krijgen tot het programma volstaat het om lid te worden van deze website en het abonnement aan te kopen op de abonnementen-pagina

Je krijgt dan automatisch onbeperkte toegang** tot de pagina met alle volledige sessies in dit programma, om er eender waar of wanneer jij dat wil*, van te genieten.

*Het spreekt voor zicht dat je niet naar deze opnames luistert terwijl je deelneemt aan het verkeer, machines bedient om of eender welke andere reden alert moet zijn. Want je zal diep ontspannen.

Deze sessies zijn puur ontspannend en leren je technieken aan om zelf te ontspannen. Mocht iets jou toch triggeren in een van deze sessies, laat het me dan weten. Het wijst er mogelijks op dat er iets is dat aandacht en heling vraagt. 

**De beschikbaarheid en stabiliteit zijn natuurlijk afhankelijk van de infrastructuur waar deze website op gehost wordt, die wordt beheerd door een derde partij (Wix). 

bottom of page