top of page
Image by Lee  Campbell

Streaming
Hypnose

Helende, ont-spannende hypnose voor eender wie, eender wanneer, eender waar*

 

Zoals er online streaming diensten bestaan voor films en muziek, is dit er een voor ontspanning en heling.

Een van de redenen waarom ik zo van hypnose hou, naast het feit dat hypnose al het lastige weghaalt uit aan jezelf werken, is dat hypnose de parasympatische tak van je zenuwstelsel activeert.
M.a.w. hypnose brengt ons tot rust. Kalmeert. Ont-spant.
En dat is zo belangrijk in onze jachtige, drukke levens...

Om deze diepe ontspanning voor iedereen toegankelijk te maken, heb ik een eerste online programma m.b.t. stress ontwikkeld dat je diep zal ontspannen en, omdat hypnose eigenlijk niet meer dan een ontspannen vorm van leren is, zal het je ook leren hoe je dat instinctief zelf kan doen vanaf nu en in de toekomst.

In de toekomst zullen er nog dergelijke programma's volgen.
In mijn hoofd zitten al thema's als "beter slapen" en nog veel meer.
Suggesties zijn altijd welkom in mijn mailbox!

Hou deze pagina in de gaten voor meer en check nu al het online programma dat je zal leren diep te ont-stressen en te herstellen van stress!

* D.m.v. diep ontspannende geluidsopnames waar je kan naar luisteren waar en wanneer je wil. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding, een toestel (laptop, tablet, telefoon) en een koptelefoon.
Het spreekt voor zich dat je NIET naar deze opnames luistert terwijl je deelneemt aan het verkeer, machines bedient of om eender welke reden alert moet zijn. Want je zal heel diep ontspannen.

bottom of page