top of page

Succesverhalen

Successen van Eva Verween Praktijk Elpida

Eva als therapeut en begeleider

"Na jarenlang praten over mijn ervaringen en zo goed als geen vooruitgang te boeken, bij Eva terechtgekomen. En na een paar sessies kon ik verder. Wat een verschil..."

"Ik merkte na 1 hypnosesessie dat ik al anders reageerde dan ervoor. Dat heeft mij echt heel goed geholpen. Ik stond versteld van mijn eigen reacties, hoe ik zoveel kalmer reageerde. En mijn kinderen zijn ook blij, want ik heb veel meer geduld en ben niet zo snel meer prikkelbaar en kwaad."

"Eindelijk iemand die het écht begrijpt. Eva heeft het zelf meegemaakt en nu staat ze er weer. Daar trek ik mij aan op!"

"Ik heb intussen al een aantal hypnose-opnames en ik ben daar al zo door veranderd. Ik ben assertiever, zit goed in mijn vel en ik merk dat ik toxische mensen afstoot. Heerlijk! Ik heb precies een teflon laag nu."

"Ik gebruik mijn hypnose-audio's om mee in slaap te vallen. Zalig. Ik slaap nu ten minste weer goed."

"Eva heeft een superaangename stem om naar te luisteren tijdens hypnose."

"Ik was op zoek naar iemand die een mens als één geheel ziet, met een holistische kijk, en dat is Eva."

"Ik had last van sociale angsten en stond stijf van de stress. Ik heb oefeningen geleerd om de stress systematisch uit mijn lichaam te krijgen en via hypnose ben ik van mijn angst af. Heel, heel blij, ik durf weer onder de mensen komen."

"Die Rewind Techniek is RAAR. Ik voelde tijdens de sessie een enorme opluchting en dacht dat dat resultaat niet blijvend zou zijn, maar dat is het wel. Iedereen zou die techniek moeten kennen."

"Huilend aan de Rewind Sessie begonnen, ik was zo bang dat ik het allemaal zou herbeleven, maar Eva stelde mij op mijn gemak en dat is niet gebeurd. En ik ging op wolkjes buiten. Zo dankbaar."

"Eva is de eerste die mij echt kunnen helpen heeft. Ik had nooit gedacht dat ik terug zou kunnen genieten van het leven."

"Eva is gewoon een heel lief en warm mens en ze helpt vanuit haar hart. Omdat ze weet hoe ellendig het is. Dat voel je. En dat maakt zo'n verschil."

"Ik was "uitbehandeld" volgens mijn psychiater. Door een combinatie van lichaamswerk en hypnose kan ik nu weer leven i.p.v. overleven."

"Je merkt dat Eva zelf veel ervaring heeft met narcisme en met toxische stress, en ook dat ze steunt op een wetenschappelijk kader en dat ze dus niet gewoon haar eigen ervaringen op anderen projecteert.

Ze koppelt vaak terug naar de wetenschap en naar wetenschappelijke onderzoeken.

Haar mening is niet zomaar een mening, maar duidelijk een onderbouwde mening.

En dat waardeer ik."

 

"Ik kwam bij Eva terecht omdat ik al een paar therapeuten geprobeerd had en er werkte totaal niks voor mij, ik zat helemaal vast. Ik kon zelfs niet luisteren naar wat ze zeiden. En over mijn ervaringen moeten praten deed mij ook geen goed.

Ik had spierpijnen, angst, ik kon mijn gedachten nergens bijhouden en ik was totaal uitgeput.

Eva snapte hoe dat kwam en ze heeft mij daar goed bij geholpen. Heel dankbaar!"

 

"Ik stond eigenlijk redelijk sceptisch tegenover hypnose en die Rewind Techniek, maar omdat ik nergens anders vooruitgang boekte, heb ik het toch eens een kans gegeven.

En ik ben nu grote fan want het doet wat het belooft, en snel! Een heftig trauma uit mijn kindertijd beheerst mijn leven niet meer.

Eva helpt mij via hypnose intussen met andere zaken die ik wil aanpakken die niet narcisme-gerelateerd zijn."

 

"Eva weet echt waarover ze spreekt, je voelt echt dat ze het allemaal zelf beleefd heeft. Haar advies slaat nagels met koppen.

En het is een heel warme dame, met kennis van zaken. Ik was direct op mijn gemak bij haar.”

 

"Ik kwam via-via bij Eva terecht toen ik wilde scheiden. Ik had echt iemand nodig die mij begreep en die mij geen standaard advies gaf. Want dat had ik al allemaal gehoord. Kunnen praten met iemand die écht de klepel weet hangen, was een verademing." 

"Ze kan dingen heel raak en in weinig woorden benoemen. Haar analyse zit er altijd bal op."

 

"Eva is een topper. Eindelijk iemand die echt begrijpt wat narcisme met je doet.

 

“Ik voelde mij zo alleen en onbegrepen, maar door Eva weet ik dat alles wat ik dacht en voelde heel normaal was. door wat ik had meegemaakt. En de inzichten die ze me gaf, hebben mijn leven veranderd." 

 

"Ik ben er in de 50 . Pas recent ben ik er achter gekomen dat wat ik meegemaakt heb in mijn jeugd, en nog meemaakte met mijn moeder, niet normaal was. Maar ik ben zo  opgevoed, ik wist niet beter!

Eva heeft me geleerd om grenzen te stellen en om voor mezelf op te komen. Het was niet makkelijk, maar wel nodig. Ik heb nu een ander leven."

 

"Mijn zus geniet precies van conflicten, ze liegt ook regelmatig, verpest feestdagen, ... Ze kan 2 stenen doen vechten.

Dankzij Eva weet ik hoe ik best met haar kan omgaan. Want breken met haar wil ik niet. Maar anders communiceren, dat scheelt al een hoop miserie en conflicten in de familie!"

 

"Ik was weer in een relatie terechtgekomen met een narcist. Weer, want het was niet de eerste keer.

Ik wou dat niet meer!

Maar ik wist ook niet wat ik moest doen om dat niet meer tegen te komen.

Eva heeft me daar goed bij geholpen en ik ben zeker dat ik mij niet nog eens aan die steen stoot. Genoeg is genoeg."

Elpida's lezingen, workshops, podcasts, opleidingen

Eva als keynote speaker

"Je hebt in mij een vuurtje aangewakkerd! Ik ga beter voor mezelf zorgen!"

 

"Terug een zeer goeie lezing, Eva is dan ook top."


"Narcisme moet meer bespreekbaar gemaakt worden, dit is een stap in de goeie richting. Dank u wel."
 

"De voordracht geeft moed om mezelf liever te zien en daar mijn energie in te steken."


"Heel goede uitleg, blij dat ik hier was."

"Perfecte uiteenzetting over narcisme. Gefeliciteerd."


"Echt een top-deskundige, weet heel goed waarover ze praat. Chapeau!"


"Zeer interessant en buitengewoon “liefdevol”. Bedankt en succes."


"Stress, angst, vragen, donkere gedachten. Na deze avond wil ik het leven nog een kans geven. Ik ga zorgen voor mezelf! Bedankt!"


"Een heel duidelijke uiteenzetting! Heel interessant!"


"Zeer interessante en volledige voordracht! Mooi levenswerk!"
 

"Mooi afgesloten met vele goeie tips en mooie quotes."

"Zeer boeiend maar ook zeer confronterend."

"Zeer herkenbaar, voel me gesteund na 25 jaar huwelijk met een narcistische vrouw en 3 jaar vechtscheiding."


"Dit was een zeer boeiende lezing om naar te luisteren. Expertise aanwezig. Fijn dat er vragen konden gesteld worden met verhelderende antwoorden. Zeker de moeite om dit te herhalen."

 

"Knappe, verhelderende avond. Dank."


"Hartelijk dank!! Om een groot probleem te bespreken dat maatschappelijk heel moeilijk ligt."

"Hartverwarmend."

"Ik besefte niet dat wat ik meemaakte onder de noemer geweld valt. Maar het IS geweld."

Eva Verween als trainer narcisme, ouderverstoting, partnergeweld, polyvagaaltheorie

Eva als opleider

"De passie straalt van Eva af, het is een plezier om door haar meegenomen te worden in de materie."

"Eva geeft opleidingen met het enthousiasme van een kwispelende hond."

"2 psychiaters hebben me op mijn honger laten zitten i.v.m. neurofysiologie.  Op mijn zgn. "ambetante vragen" kreeg ik het antwoord: "ik weet niet waar de Nervus Vagus ligt en welke organen hij aanstuurt, maar wel wat het doet...".  Dat antwoord bevredigde maar zeer gedeeltelijk mijn wetenschappelijke geest.  Dikke pluim voor Eva!!!"

 

"Geweldige presentatie, inhoud super. Vele antwoorden op mijn vele onbeantwoorde vragen. Dankje!"

"Zo fijn om een theorie op verschillende manieren te horen. De theorie werd weer wat duidelijker, behapbaarder en gebruiksvriendelijk dankzij de voorbeelden en boeiende uitleg."

"Wat een openbaring! Ik ben superblij dit webinar te hebben gevolgd! Ik deelde het al in mijn Instagram stories: hier wil ik meer over weten om nog betere tips voor zelfzorg te kunnen delen met mijn cliënten."

"En zomaar ineens vielen er heel wat puzzelstukjes op zijn plaats."

"We want more! We want more! Ondergedompeld worden in een inspirerend bad, verwonderd staan over de oh zo grote link tussen lichaam en geest, op sleeptouw worden genomen door een heel enthousiaste spreekster... Dat smaakt naar meer. Heel fijn om de werkweek hiermee af te sluiten. Bedankt Eva Verween en de organisatoren!"

"De neurobiologie en de wetenschappelijke info in een warm menselijke uiteenzetting. Weg van DSM, labels en stoornissen … vertrouwen in de samenwerking tussen lichaam en geest, een tipje van de sluier hoe de natuur een heel zelfhelend systeem is. Dankjewel voor je bijdrage!"

"Super interessant.Voor mij eerste keer dat ik het zo duidelijk uitgelegd krijg.  Lang op gewacht, vaak naar gevraagd en nu gekregen.  Dankjewel!!!"

Eva Verween Webinar Polyvagaaltheorie
Eva Verween Webinar Polyvagaaltheorie en trauma
Eva Verween Webinar Polyvagaaltheorie en trauma
bottom of page